Minäkö väsynyt?

Väsymyksen piikkin on kai laitettava bussissa matkakorttiongelma. Aamulla, matkalla duuniin. Astun bussiin ja vilautan korttiani lukijalle. Kuten olen usein aikaisemminkin tehnyt. Ei mitään. Hiljaista. Hyvin hiljaista. Siirtelen korttia edestakaisin pitkin lukijaa. Ei mitään reaktiota. Mitä ihmettä? Vastahan hankin siihen lisää aikaa! Prkl. Olen päästänyt takaa tulevat ohitseni ja bussi lähtee liikkeelle. Jatkan kokeilemista. Ei onnistu. Mitä ihmettä? Onko kortti jotenkin hajonnut? Lukija ei reagoi vaikka miten yritän tunkea sille korttiani. Yritän hitaasti, nopeasti, viekkaasti vilauttamalla. Tapoja on monia. Yhtäkkiä huomaan että olen yrittänyt matkustaa firman henkilökortilla. Mitä ihmettä? Eihän se edes ole saman näköinen. Noloa. Kaivan taskusta esiin bussikortin, piippaan itselleni matkan ja etsin itselleni istumapaikan. Huomenta, avaa silmäsi hölmö! (toim. huom. olen joskus yrittänyt käyttää bussikorttia firmassa. Yllätys yllätys, sekään ei toimi.)

Bussissa, kiitos väsymyksen, olen myös tällä viikolla tajunnut miten pieni ero on elokuvilla ja todellisella maailmalla. Tajusin sen kun bussissa matkusti rantojemme miehiä. Öriseviä laitapuolenkulkijoita. Aamulla bussissa näin edessäni Dawn of the Deadin zombiet. Paikalla mutta eivät täällä. Elossa mutta eivät tietoisia. Elokuvat vääristävät sen verran etteivät nuo elävät kuolleet oikesti kävele kädet ojossa. Muuten kaikki oli ihan samanlaista: örinää, tyhjä katse, nykivät liikkeet. Taustamusiikki puuttui, enkä katsonut tarpeelliseksi käydä hankkimassa moottorisahaa. Ainakaan vielä.

Ja joo… minäkin olen uusi Volkswagen kupla. Söpö? Siitä kai voidaan olla montaa mieltä, etenkin kun mielestäni uusi mini on niin paljon haluttavampi. Siksi kai en ole uusi mini. En kai muutenkaan oikeasti ole auto? Tai en minä oikeastaan tiedä.

Published

4 comments

  1. Kyllä sä olet ihan oikeasti söpö … heh heh.

  2. Heh heh… köh köh… Oletko miettinyt lääkityksen vaihtamista? Nykyiset pillerit aiheuttavat selvästikin hallusinaatioita.

  3. Heh … loiskahtiko kahvit rinnuksille vai purskahtiko ne suoraan näytölle? Pitäisikö vaihtaa nimeksi Shokki-Janne? Mua haha haha haha …

Comments are closed.