Vanhat selaimet

Kävin katselemassa RE:n likuhihnalta uusia saitteja. Yllätyksekseni Kapelcon saitti ohjasi minut /old_browsers/ hakemistoon, sivulle jossa on vain linkki yhteystietopopuppiin. Kokeilin uusinta Safaria ja viimeisintä Firefoxia. Vanha, jo saunan taakse viety ja ammuttu, IE vei sitten kyllä oikealle etusivulle. Tämä siis mäkkiselaimilla.

Taitaa tunnistus hiukan tökkiä, koska wintoosan Firefox vie oikealle etusivulle. Ärsyttävää.

Kapelco on palvelumeklari, joka auttaa yritystänne keskittymään olennaiseen ja säästämään aikaa.

Aivan, aikaa säästyy kun ei tarvitse katsella näitä sivuja.

Päivitys 6.11.2004: Eipä muuten tarvitse näilläkään sivuilla käydä tämän jälkeen.

Published

5 comments

  1. Tuostahan enää puuttuu Flash-pluginin tunnistus, joka ohjaa kaikki Mac-käyttäjät Macromedian sivulle lataamaan viimeisin playeri. Ja tämä ainoastaan siksi, että se meta-tagin snifferi ei ole asennettu 5:lle sekunnille vaan yhdelle.

  2. Minä en kyllä päässyt wintoosan Firefoxilla muualle kuin tuonne vanhojen selaimien sivulle. Sitten tarkistin mitäs temppua he käyttävät ja yllättäen löytyi jokin Dreamweaverin koodipätkä, joka tarkistaa onko selain IE4+ tai Netscape 7+.

    Tuommoista en kehtais mihinkään RE:-listoille ilmoitella.

  3. Sitä minäkin kattelin että semmosia tutun näköisiä MM-funktioita siellä oli, en sen tarkemmin tosin katsastanut että mitä ne oli.

  4. Ei paniikkia! Pakotiet ovat merkitty valoin. Pelastusliivejä riittää kaikille.

    En minä välitä. Pahempiakin mokia on nähty.

Comments are closed.