Bitter and twisted

Sadepisaroita ikkunassa, katuvalo ja myrsky

Löysin lompakostani norjalaisen yhden kruunun kolikon. Semmoisen jossa on reikä keskellä. Mistäköhän se on tullut? Norjasta tietenkin (höhlä!), mutta kuinka se on joutunut lompakkooni? Viiden sentin kolikko on lähes samankokoinen. Joku roisto on tainnut maksaa jossain väärällä valuutalla ja vaihinko päätettiin laitettaa kiertämään. Ja nyt minä saan kärsiä siitä (siitäs saat kun et aina tarkista vaihtorahaasi, sika!). Mutta tuohan on n. 12 sentin arvoinen, eli voitolla ollaan. Jee.

Tuli tänään töissä puheeksi harrastustoiminta. Vaihdettiin kokemuksia ja iskettiin tarinaa. Tämän johdosta käväisin kotimatkalla maitokaupassa katsastamassa ulkomaisten oluiden valikoiman. Suosituksena oli Bitter and Twisted, jota en ollut maistanut. Onnistunut suositus kaikin puolin. Mukavan kitkerä mutta kuitenkin hedelmäinen. Ei makea. Raikas jopa. Löytyi sieltä kaupasta jokunen muukin olut levottomana hyllyillä huudellen nimeäni. Olin pakotettu poimimaan mukaani esimerkiksi vanhan tutun St. Peter’s Honey Porter ja uuden tuttavuuden Whitstable Bay Organic Ale, muiden ohella.

Hyvä päivä kaikin puolin, kohta loppu, mutta kuitenkn. Töissä meni hyvin, rahaa on enemmän kuin luulin ja harrastustoiminta terveellä pohjalla.

Published