Oletteko nähneet tätä miestä?

Vaarallinen ja aseistettu. Tai ainakin aseistettu, ehkä ei niin vaarallinen. Tai ei vaarallinen ollenkaan. No, aseistettu kai on hiukan liiottelua sekin. Eli aseistamaton ja vaaraton. Nörtti. Pelle jopa. Älkää kertoko kenellekään että olette nähneet tämän miehen, menetätte katu-uskottavuutenne.

Jos tuommoisia haluisi ameriikanihmemaassa piirtää ihan työkseen voi lukaista läpi työnkuvauksen. Jos olette hankimassa lapsia, niin 25 punnalla voi saada tietoonsa minkä näköinen muksusta tulee.

Pärstänpiirtoa verkossa Flashfacella (via Stationsvakt). Neljä vuotta sitten Wired kirjoitti “Sketch Software Still Suspect“. Jutussa mainittu InterQuest joutui vararikkoon 2002 ja Faces ohjelmiston osti IQ Biometrix joka on laittanut softasta kehuvideoita katsottavaksi.

Published

2 comments

  1. Etsitäänkö tälle irtopäälle mahdolliseti jalkoja ja käsiä Suomen kaatopaikoilta? Jotakin rikolliseen viittaavaan kuvassa on; joko uhri tai itse kriminaali.

  2. Minä.. se olen minä! Minulla on jalat ja kädet ja muutkin osat paikoillaan…. Tämä tarkoittanee että minun ei kannata miettiä uranvaihtoa…

Comments are closed.