Susien luona käymässä

Eilen tuli vietettyä iltaa Sipoossa Nikkilän kiihkeässä (?) yöelämässä, mikä tämmöiselle ex-sipoolaiselle olikin aika hauskaa. Entisessä kotikylässä törmää aina tuttuihin, yleensä sellaisiin mukaviin ihmisiin joita ei ole nähnyt pitkiin aikoihin. Samalla saa päivityksen viimeisimpiin juoruihin ja tapahtumiin. On lapsia syntynyt ja sitä ja tätä. Muistoja laidasta laitaan. Tulinpa myös illan mittaan ajatelleeksi että kaupungissa on oikeasti kiva asua.

Ilta meni pitkälti biljardia pelatessa paikallisessa irkkupubissa Guinessin ja livemusiikin tahdittamana. En ole tökkinyt palloja taskuihin piiiiitkiin aikoihin. Kivaa oli. Nostalgiaa. Ollessani Nikkilän nuorkalla duunissa tuli bilistä pelattua paljonkin, ja silloin musiikkina oli useasti Freukkareiden Rintaan pistää, sukat haisee enkä pidä jeesuksesta. Silloin olin aika hyvä, nykyään en. Aikansa kutakin, niin biliksen kuin musiikin suhteen.

Jatkojen jälkeen saimme pitkän odotuksen päästä paikalle taksin joka kuljetti perin hiljaisen ja unisen porukan takaisin pääkaupunkiin.

Jos joku olisi nähnyt akrobaattitemppuni matkalla taksista kotiin, olisi tämä kyseinen kuviteltu silminnäkijä voinut kuvitella että polvistuin kiroillen suutelemaan kaupungin katua. Näinhän ei oikeasti ollut. Kavala märkä jää vänhesi kenkieni pitoa ja tein hienon, ja varmaan perin hassun näköisen, “we are not worthy” -tyyppisen polvistumisen. Noustesani kiitin uskomatonta onneani että akrobaattinen harjoitukseni ei tapahtunut metriä edempänä, koska silloin olisin polvistunut jonkun keskelle katua jättämään vatsan sisältöön.

Onneksi huomenna on vapaapäivä.

Published

6 comments

  1. Arvasin että perästä kuuluu. En tällä kertaa ehtinyt käymään yliopistonmäellä. Täytyy yritää joku toinen kerta kiivetä sinne.

  2. Niin ja olishan sitä voinut uskaltautua ensimmäisen kerran paikalliseen entisen paikallisen selän takana!

  3. Olisi, mutta kun meidän iltaohjelma oli jo suunniteltu niin emme sitten improvisoineet.

    Onko jouluna ketään kotona?

Comments are closed.