Progressiivista

Eräs seuraamistani progesaiteista, Dutch Progressive Rock Page (DPRP) järjestää jälleen, tapansa mukaan, äänestyksen menneen vuoden parhaista progejulkaisuista, biiseistä, kansista jne. Osallistumalla on myös mukana palkintojen jaossa. Tämän vuoden voittoja ei ole vielä julkistettu, mutta viime vuonna jaettiin kasapäin musiikkia (joku saattaa tunnistaa nimeltä herran joka voitti Rick Wakeman DVD setin) ja eiköhän palkinnot tänäkin vuonna ole samaa luokkaa.

Lähetin oman äänestyslipukkeeni matkaan jo eilen. En ole ostanut niin paljon levyjä kuin eräät, mutta sen verran kuitenkin että sain äänestettyä. Kuunnellut/kuullut toki olen. Paljonkin. Liiallisen progen kuuntelun aiheuttamaa ihottumaa en ole kuitenkaan kokenut, ainakaan vielä. Olen jo niin vanha ja parkkiintunut etten taida semmoista ihottumaa koskaan saadakaan.

Published