Tripodit tulloo, jälleen

The Tripods (not to be confused with the iPods – giant machines that have enslaved mankind and can store up to 10,000 songs)…

Empire Online

Tultihin valtaamahan maailma! Tai siis leffateatterit. Tai ehkei tullakaan. Ainakaan ihan vielä.

Published

4 comments

  1. aah, först läste jag _TRIFFIDIT_ tulevat jälleen. Jag har efter flera veckors warettande äntligen fått ihop 100% av 2 BBC avsnitt av triffiderna och har nu 96.1% av det sista avsnittet. Flashback time! Blev inspirerad av att jag hittade boken i en av våra boklådor. Serien kom ju på TV i Finland ~1982

    http://www.bbc.co.uk/cult/i

  2. Måste medge att jag först också trodde det gällde triffiderna. Men tycker nog att Tripoderna är helt intresssanta också. Läste boktrilogin som ung, sensitiv och lättpåverkad. Det var då när jag läste all sci-fi som fanns i Nickby bibliotek.

  3. Får inte videosnuttarna att fungera. Argh! Kan inte se/höra "the terrifying sound of a killer death plastic orchid". Vilken besvikelse.

Comments are closed.