Att blogga från USA

Det är inte så lätt som man skulle vilja tro och hoppas att blogga ute i världen. Odyssé 2004 var ju en kakbit i jämförelse med att röra sig i utanför Finland.

Veckans projekt är “MMSBloggande” i USA. Redan i Tyskland gick det inte längre att få GPRS-kontakt via Soneras access point. MMS funkade däremot. I USA fick jag inte längre MMS att fungera heller. Nå, I WiFi:ns förlovade land skall det väl inte vara så svårt att göra det med laptop. Och hotellet har ju Internetkoppling.

Ha! Den gratis internetkoppling hotellet enlig lobbyflickorna har visar sig vara Wayport high-speed internet access. Så så länge man är Wayport kund är det gratis. Är man det inte betalar man Wayport via nätet och får nu surfa för $49,95 i månaden. TGfCC.

Däremot tror jag att jag missade att WiFi-blogga på Luftwaffes flyg över Atlanten. Det lär skall ha funnits täckning men jag hittade ingen. Kanske det lyckas bättre på hemresan.

Published

2 comments

  1. Gnnnh… Internet var i själva verket gratis på hotellet. Jag provade bara inte tillräckligt hårt. Lärdom: Göm alla kreditkort och stäng av datorn när du är så trött att ögonen går i kors.

Comments are closed.