Ei kahta ilman kolmatta

Tällä viikolla olen uusinut vuosia sitten tekemiä nettitestejä ja saanut tietää että olen parin kolmen viime vuoden aikana vanhentunut henkisesti enemmän kuin fyysisesti ja että en ole päästämässä kylmää pierua ihan vielä. Sitä sukupuolitestillä silmään joka vanhoja quizzeja uusii, virkkoi vanha kansa aikanaan. Oikeassa olivat. Viime kerrasta onkin jo aikaa sillä säännöllinen sukupuolen tarkistus ei ole yhtä tärkeätä kuin esimerkiksi hammaslääkärikäynnit. Here I go again, sano valkoinen kärmes: vieläkö olen selvästi mies?

Sukupuolineutraali
(tulokseesi liittyvä pidempi kuvaus tulisi tähän, jos se vain löytyisi täältä)
Naisellisuuspisteesi: -16
Miehekkyyspisteesi: -8

Onko henkinen rypistymiseni saanut pienen valkoisen ruudun liukumaan ylävasemmalta alavasemmalle? Olen siirtynyt neutraalille alueelle. Alueelle, josta ei löydy edes pidempää kuvausta. Välitänkö? En. Miten tämä vaikuttaa elämääni? Ei mitenkään. Miksi siis teen näitä testejä?

Published