Ah, perjantai

Suurta ihmetystä viime aikoina aiheuttanut miksi kaikissa sukissa on reikä muitakin reikiä kuin se jota kautta jalka pujotetaan sisään, paitsi niissä jotka ovat likaisia -probleemi ja sen parissa vietetty mietiskely on tuonut mukavaa vaihtelua elämääni jota näin tammikuun lopussa kuvaa hyvin kaksi, eiku… korjaan, kolme, tapahtumaa. Erillisiä episodeja joita yhdistää yksi asia. Minä.

Yksi.
Kengännauha meni poikki. Aamulla, kuinkas muuten. Juuri kun oli aika lähteä kävelemään bussille. Pikainen väliaikaisviritys auttoi pitämään kengät jalassa. Ei mitenkään kaunista mutta perin toimivaa. Samainen viritys on toiminnassa vieläkin kun en ole ehtinyt uusia nauhoja hankkimaan. Toinen kenkä on viritetty samalla tavalla. Eli kaikki siis hyvin.

Kaksi.
Kadulla. Aamulla, kuinkas muuten. Matkalla bussiin. Este tiellä. Rekka pysäköitynä koko jalkakäytävän poikki. Aamuruuhka, armoton kuin viidakon laki. Hivuttaudun valkosinisen rekan ohjaamon edestä, ajoradan kautta kohti turvallisempia kävelymaita. Autot suhahtelevat ohi kuin murhanhimoiset ohjukset. Rekan toisella puolella seisoo pysäköitynä ruumisauto. Odottivat pahinta. Selvisin kuitenkin. Lälläslää!

Kolme.
Piposta irtosi tupsu.

Published

2 comments

  1. _Kaikissa_ sukissa on yksi reikä. Miten muuten saisit jalkasi sisään :)

Comments are closed.