Greatest Hitsit, tai linkkejä muuten vaan

Kun ulkona lämpötila on pakkasen puolella ja tuulen piiskatessa lunta melkein vaakasuoraan ikkunan ohi, heilutellen samalla katuvaloja, on mukava istua sisällä ja lämmitellä monitorin loisteessa. Kohta pitää tyhjentää pesukone, mutta ennen sitä tämä, koska minulla on on nyt aikaa:

…olisi minusta hienoa, jos bloggaajat valitsisivat omista kirjoituksistaan 3-5 itseään eniten miellyttävää ja julkaisisivat ne Greatest Hitsinä tai muuten vain linkittäisivät esiin.

khilou, Näkymä rannalta

Tässäpä siis minun viisikkoni vuodelta 2004:

Muiden suosikkeja löytyy tuosta oikean laidan linkkihelvetistä otsikolla luetuimmat (viimeisen kuudentoista viikon aikana eniten tsiigatut entryt) ja positiivisimmat (ne jutut joille on klikkailtu eniten pluspisteitä).

Published