Piip

Ei sitä koskaan tiedä milloin joku bloginpitäjä kävelee vastaan. Semmoista varmaan tapahtuu useastikin vaikkei aina tiedäkään. Joskus kokee aidon ahaa!-elämyksen kun olen tajuaa että hei, toihan on… joo joo. Ahaa, okei.

Esimerkkinä [piip], joka ei koskaan bloggaamisestaan kertonut, eikä me useasti juteltukaan, mutta jonka osasin yhdistää blogiin nimeltä [piip]. Kuulin tosin kiertoteitä ettei [piip] halunnut tulla tunnistetuksi, niinpä siis herrasmiehenä annoin asian olla. Jos tätä luet niin terveisiä sinne [piip]een, sano terveisiä myös niin [piip]lle kuin [piip]lle.

Eilen koin vastaavan ahaa!-elämyksen kun yhdistin mitä [piip] oli sanonut ja mitä sitten luin [piip]-blogista. Aluksi olin hiukan epävarma, mutta niinhän sitten perusmatematiikkaprosessorini polkaisi käyntiin ja laski 1+1. En tiedä haluaako [piip] pysyä anonyyminä, mutta ajattelin että on parempi olla varovainen.

Moi!

Päivitys: Lisäsin linkin.

Published

3 comments

Comments are closed.