Olen spammari

Pitipä heittää kommentti Eräät tulevat juostenin juttuun spämmistä, mutta sehän ei mennyt perille. Sain kahdeksan Warning -alkuista riviä ja lopuksi tiedon “Sorry, you have tripped my blacklist”. Olen siis paha. En jaksanut kokeilla toista kertaa.

Päivitys: Vika on huomattu, en ehkä olekaan spämmääjä.

Published

5 comments

 1. Nyt on omakin seulasi käynyt kovin tiukaksi. Kirjoitin polveilevan kommentin simmareihin sammareihin ja tulin tuomituksi spammariksi. Liian pitkä jaaritus? Mamma on blokattu? IP:ni boikotissa? Jotain muuta?

 2. Simmarit, spämmarit, kummarit ja pipo…

  Enpäs oikein osaa sanoa mistä tuo johtuu. Mamma ei ole blokattu eikä IP:si ole boikotissa, siitä olen varma, koska tällä hetkellä on Banned IP -lista ihan tyhjä.

  Ehkä viestissäsi oli jotain joka syöksi polveilevan kommenttisi ikuiseen spämmikadotukseen katsotaan. Viidesti yrittänyt?

 3. Jäin muuten itsekin äsken kiinni omaan spämmifiltteriini. Hämmentävä kokemus. Sain tuon yllä olevan viestini kuitenkin perille hiukan muokkaamalla viestä.

  Jotain viestissäni oli joka jäi samalla tavalla rysään kuin Sun äitis kommentti. Täytyypä tutkia asiaa.

 4. Herja väitti, että viestissäni on vääriä sanoja, kuten c-a-s-i-n-o tai linkkejä spämmisivuille. Arvoitukseksi jää, mitä ne pahat sanat olivat…

  Mamma

 5. Tutkittu on. Ja näyttää siltä että vika on yleisessä tiedossa oleva ongelma "it(piste)tt". Eli jos jossain kommentissa olevassa sanassa on "it" sen jälkeen mikä tahansa merkki ja sitten "tt" jää viesti spämmifiltteriin. Nyt homman pitäisi olla kunnossa. Kokeillaan: vitutti vähän kun uitettiin filtterissä.

  Ha! Toimii. Probleemi fiksattu. Jatkakaa kommentoimista.

  Lisää luettavaa täältä: http://www.jayallen.org/com
  Ja menopaussin kommenteissa on tästä tt it ongelmasta ollut puhetta jokin aika sitten: http://www.melankolia.net/m

Comments are closed.