Vanha suhde katkolla

Nautin äsken toisen seurasta. Olemme tavannet aikaisemminkin, ja voin tunnustaa vilkuilleeni monia muitakin. Hiukan yllättävää. En olisi uskonut että näin käy. Ei nykyisessä ole mitään vikaa, mutta kai minä oikeastaan kaipaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Minusta tämä johtuu. Vanha suola janottaa.

Miten voi koskaan olla varma vallinastaan? Aikanaan olin vastaavanlaisen valinnan edessä. Toinen tuntui liian nuorelta ja jotenkin epävarmalta. Sekaisin oli kuin kaikki nuoret. Toinen, josta silloin tuli nykyinen, oli tasapainoisempi ja antoi itsestään hyvän kuvan. Meillä synkkasi melkein heti. Itse olin aika kokematon, mutta tein mielestäni kuitenkin oikean valinnan. Silloin. Se tuntui turvallisemmalta.

Nyt on aikaa kulunut. Olemme vanhenneet, kehittyneet. Jotkut tosin enemmän kuin toiset. Nykyinen ei oikein ole… miten sen sanoisi… panostanut itseensä. Onhan noita kaikenlaisia ylimääräisiä kilkuttimia ja semmoisia hömpötyksiä, mutta kaiken sen ehostuksen alta ei enää löydy substanssia. Ei tahdo oikein taipua toiveisiini. Nuorempi on kehittynyt valtavaa vauhtia paljon mielenkiintoisammaksi ja joustavammaksi leikkikaveriksi. Nälkä kasvaa syödessä ja minä syön mielelläni.

En minä tälle nykyiselle mitään kerro, turhaa se olisi. Heitän ulos kun aika koittaa. Ensin pitää toki pelehtiä uuden kanssa. Tutustua joka kulmasta ja ronkkia vähän syvemmältäkin. Kun olen saanut luonnostelemani uudet vaatteet valmistettua, ja pitänyt huolta siitä että vaihdossa ei käy hullusti tulee totuus esiin. Siinä ei sitten paljoa selitellä. Voi tietenkin olla että me emme löydä yhteistä säveltä, mutta epäilen.

Aikaa tässä tulee menemään, kun pitää välillä käydä vähän rahaakin ansaitsemassa, mutta mihinkäs minulla on kiire. Nykyinen ei valita ja uusikin jaksaa odottaa.

Molemmilla on omat kotisivut: Nykyinen ja Tuleva.

Published

3 comments

  1. Ajattelin kirjoittaa: aivan, aivan. Ei HTML:ää kommenteihini, saitteko? Mutta jätän kirjoittamatta. Sen sijaan tokaisen: tämmöistä jäykkyyttä havaittavissa…

Comments are closed.