Galenskap

Det finns säkert dummare saker i livet att slösa sin tid på, men säkert också en hel del klokare. Redan innan jag fick WP-sjukan, hade jag funderat på att designa om skrubu. Nu efter att jag bekantat mig med WP känns det hela ännu mera galet.

Det gäller inte bara att förnya alla HTML, PHP och CSS-filer, men också att överföra data från gamla databasen till WPs motsvarande på ett sådant sätt att allting fungerar, inkl. kommentarer, kategorier, skribenter… Hittade ett PHP-skript som borde göra konversionen, men när jag testade det lokalt blev slutresultatet inte helt bra. Måste troligen hitta på något annat. Något eget. Suck. Därtill vet jag att det kommer att bli problem med UTF-8.

Men först blir det nog att pynja utseendet i skick och WPs teman verkar vara ganska vettigt uppbygda och relativt lätta att redigera. Snabbt går det inte, men vem har bråttom?

Published