Snusk på nätet

Det började med en helt oskyldig tanke. Anande inget ont, styrde jag min webbläsare till sökmaskinen för att leta fram information på Holmes and Yoyo, en flopp till TV-serie från sjuttiotalet. Men det hela växte och jag märkte mig ha upp flikvis med sidor om olika gamla serier. Mera! Jag skulle ha mera.

Som en våt trasa mitt i nyllet kändes det som. När man minst anar det… okej, visst vet jag att när man söker något på nätet, vad som helst, så landar man förr eller senare på en sida med snusk. Ändå kändes det överraskande. Men att jag sedan ännu kände mig tvungen att söka bevis på den korta textsnutten jag hittade. En obegripligt intensiv mani drev mig. Glömde TV-serierna.

Jag skäms. Inte för att jag till sist hittade ett audibelt bevis på snusket, men för att jag nu utsätter även er för samma obscenitet. Kan bara inte låta bli. Må ni ta detta som en varning.

Min själ fick en stöt av att jag råkade hittade en kort text om att Arja Saijonmaa har gjort en cover på Vangelis Conquest of Paradise. Jag kunde bra ha levt utan vetskap om saken, men så sökte jag fram även en ljudfil. Nervsvaga göre sig icke besvär! Ni har blivit varnade: Till dagens ljus (wma), lyriken finns här.

Published

1 comment

  1. Den kommentaren som skrevs hit av en skanova kund har raderats och IP:n har blivit blockad, eftersom meddelandet var bara skräp och ingenting.

    Eftersom skrubu erbjuder möjligheten för läsarna att ge feedback är det trevligt att det skrivs kommentarer, men vänligen håll er till ett språk man förstår – “fnbfygjshjehbrfgehv”, duger helt enkelt inte.

Comments are closed.