Vitonen v13

Ärsyttävää. Vitosen lähde on hyvin epämääräinen… hmm… olen tässä miettinyt pitäisikö vaihtaa lähdettä. Naapurimaan perjantaisin julkaistava neljän kysymyksen rypäs on vanhempi ja vakaammalla pohjalla kuin vitonen. Kysymyksetkin ovat vähemmän hömpähtäviä. Sopisi Suomen blogosfääriin paremmin, kun on maanantaisin julkaistavaa kutosta ja sunnuntaisin pukkaa listaa… No, tätä pähkäillessä viime sunnuntain vitonen, varsågoda:

  1. Mikä on kahjointa mitä olet viimeaikoina tehnyt?
  2. Milloin olit viimeksi onnellinen?
  3. Mikä sai sinut viimeksi suuttumaan oikein kunnolla?
  4. Milloin itkit viimeksi?
  5. Entä koska viimeksi nauroit niin että vatsaan sattui?


(Kiltisti käännetty täältä)

Published

1 comment

  1. Olen nyt seuraillut jonkin aikaa sitä perjantainelosta, ja tosiaan, se vaikuttaa fiksummalta vaihtoehdolta. Eli jos et vielä päättänyt, tai jos emmit, niin ehkä se sunnuntaivitonen tosiaan kannattais vaihtaa. Tror jag.

Comments are closed.