Terminologiaa

– Vedin pienet kalsarikännit.
– Ai ihan vaan tangat?

Onneksi kävin tämän keskustelun vain omassa päässäni sillä ajatus meikäläisestä tangoissa on omiaan tuhoamaan herkän mielen, mutta ajatus kalsarikännien nimeämisestä koon mukaan on täynnä mahdollisuuksia. Pitkät, lyhyet, löysät, tiukat. Tätä ideaa pitää viljellä. Hot damn, pimp my underwear drunkenness!

Published

3 comments

  1. Aina välillä mietityttää, että mistä kummasta näitä juttuja revit, mutta eipä sillä niin väliä, saavat aikaan kaivattuja naurun purskauksia ja suun venymistä hymyyn. Nyt sopisi semmoiset lyhyet ja löysät.

  2. Ei näitä juttuja keksitä tai ‘revitä’. Hyvin useasti kyseessä on useamman vuoden kestäneen monimedialisen tutkimustyön tulos, jonka viestintätoimistoni on kiteyttänyt helposti ymmärrettävään muotoon. Eli sattumasta tai vilkkaasta mielikuvituksesta ei ole kyse. Tämä on raskasta työtä.

Comments are closed.