Mietin vaan

Miksi voiman pimeä puoli on niin houkutteleva? Onko pieniin asioihin yhtä tyytyväinen kuin isoihin? Muuttuuko ihminen ja mihin suuntaan? Onko sitä koskaan oikean ikäinen? Olen, mutta ajattelenko?

Päivitys: korjasin krijotusvriheen.

Published

8 comments

 1. En tiedä noista, mutta mitenkään asiaan liittymättä törmäsin juuri tähän ja tulit mieleen: http://creativebits.org/node/1223

  …kun taisit taannoin avautua samasta aiheesta. Miltähän se printattava kyltti näyttää? On näes mäkkimallia, eikä wintöötillä aukene.

 2. Hehe… muitakin ottaa päähän monitoriin koskeminen.

  Ei muuten oo mäkkimallia, vaan on Adobe Illustrator (.ai) filé, mutta jos muutat päätteen .pdf:ksi (aukesi mulla Adobe Readeriin) niin näet että printattava kuva on sama kuin jutun kuvitus: karvanen käsi kieltomerkissä.

 3. No niin, siinä se taas nähtiin että win-käyttäjälle kaikki vieraat päätteet ovat muka mac-maailmasta. Mutta kiitos ohjeista, hyvin aukesi ja hymyilytti. Saattaa jopa joutua ripustamaan kuvan omallekin näytölle… ellet polkaise pystyyn parempaa. ;-)

 4. Heh. Voi olla etten nyt saa aikaseksi parempaa. On vähän muuta meneillään. Mutta laitan korvan taakse.

 5. Meinaa tarttua. Hehettely nimittäin. Kato, mä pääsin vauhtiin tän kommentoinnin kanssa, nyt kun rullaakin paremmin. ;)

  Voiman pimeä puoli on arvaamattoman kaunis.

 6. Pitäisi varmaan hiljentyä noiden pohdintojen ääressä. Mutta ei. Pitää kommentoida. Pitää.

Comments are closed.