Episod III

Star WarsSå har man sett den då. Anakin Skywalker byter namn, blir sur bitter och inkapslad i svarta kläder samt hjälm. Det föds två barn vars namn inte är en överraskning. Nästa avsnitt är gjord tjugoåtta år sedan.

Som film inget speciellt, men definitivt den bästa av de tre nya. Fungerar bra som länk mellan de nya och gamla filmerna. Lämnar lite obundna trådar, säkert som bas för de planerade TV-serierna.

Barnet i mig ger fem rattmuffar av fem. Stofilen i mig ger tre.

Uppdatering: Mobilbloggning från igår: före filmen och från efterfesten (mov/3gp).

Published

4 comments

  1. Kommenterar efter lördagen (Kinopalatsi kl.19). Hurdan var jatkåt på Tavastia?

  2. Jatkåt var kul. Japansk mat, finska drycker och livemusik. Det borde ha varit ett inslag därifrån i gårdagens Tuomas & Juuso Experience. Hann inte själv se.

  3. Ja, vad kan man säga om SW 3an… Rätt så imponerande, men ändå lite trögt. Skywalker ynglingen växte äntligen till Darth och Jar-jar jäveln var inte med den här gången. Tyckte bäst om Obi och droid paret. Tre sista minuterna var bäst (circeln slöts om).

  4. Slutet var nog fint.

    Men tänk att när vi var små kom episod IV och vi visste inte att Luke hade en syster. Vi var omedvetna om att Darth Vader var Lukes far. Yoda var helt okänd. Allt det där som gjorde episoderna V och VI jätte intressanta. Hur är det nu?

Comments are closed.