PS CS2

Photoshop screenshotOvatpa sitten menneet muuttamaan layereiden linkitystapaa uudessa Photoshopissa. Miksi ihmeessä? Edellinen tapa oli nopea ja kätevä. Noh, kai tähän tottuu. Tuntuu tosin kyllä hyvin kömpelöltä vielä. Muutenkin on koko layers -valikon fiilis muuttunut. Change is bad! Muutosvastarinta on kova. Muutosvastarinta oli kova silloin kun Photoshoppiin tuli layerit, joskus vuonna keppi ja risu. Mitä tommosillakin tekee, ajattelin silloin. En ajattele enää.

Published

4 comments

  1. Joo… niin… heheh. Kyllä mä yleensä, ainakin ryhmittelen järkevästi. Toi nyt vaan oli tommosesta pikaduunista.

  2. Voi jeesus, että ottaa aivoon jos joutuu joskus muuttamaan jonkun onnettoman raafikon leiskoja, missä kaikki layerit on yhdessä isossa kasassa nimeämättömiä layereinä.

    Meitsillä layerit ja setit on aina ihan millilleen suorassa. Tosin siihen saattaa mennäkin puolet mun ajasta :)

Comments are closed.