Konehuoneesta iltaa

Tässä kun päivitin mm. turvallisuuskorjattuun WP:n versioon 1.5.1.2, jäin miettimään sitä miten yhä useampi henkilö luulee, että kun äidinkieleni on ruotsi kannatan esim. jääkiekossa Ruotsin tiimiä. Mieletöntä shittiä sanon minä. Enhän minä edes pahemmin seuraa lätkää. Enhän minä edes katso matseja, paitsi joskus, jos Leijonat ovat jäällä. Tänä vuonna tosin ei olisi kannattanut. Enkä kyllä kaikkia katsonutkaan. En minä seuraa urheilua. Enhän minä edes muista minkä niminen on Ruotsin F1-kuski.

Mutta länsinaapurista tulee hyvää musiikkia. Niinkuin tällä viikolla julkaistu Kaipan Minderevolutions. Levyn kannessa mainostettu kaipa.info ei näköjään kirjoitushetkellä toimi, joten linkitän jokuseen levyarvosteluun:

Nyt on päivitetty, backupattu ja siivottu. Hyvän musiikin tahdissa.

Published

4 comments

Comments are closed.