Et sä mua hämää

Jaha. Joku www-goto.com (ei kirjoitusvirhettä, siinä on oikeasti viiva viimeisen w:n ja g:n välissä) on lähestynyt minua sähköpostitse. Nyt pitäisi siis päivittää joku listaustieto (poistin näkyvistä URLien parametrit)…

LISTING: SKRUBU – se on eptasainen http://www.skrubu.net

Could you please update the SKRUBU.NET directory listing by Friday so we can continue to list you, if you don’t mind? There is no charge to update your listing. Simply go to:
http://www-goto.com/update.cfm?d=[param. removed by author]

Thanks.

P.S. Read, search or subscribe to our 44 internet business magazines free at:
http://www-goto.com/nl-home.cfm?d=[param. removed by author]

To unsubscribe: http://www-goto.com/cancel.cfm?d=[param. removed by author]
Media LLC, 1158 26th St. #528, Santa Monica, CA 90403 USA

Yeah, right. Tuon www-goto.com osoitteen takaa löytyy hakupalvelulta näyttävä freimeihin kasattu saitti joka popsauttaa, ainakin Firefoxille, auki Add Bookmark -dialogin. Ei siis mitenkään turhan rehellisen tuntuista toimintaa siis. Sisältö näyttäisi tulevan oikeasti osoitteesta dirs.org (MozillaZine: Bookmarked dirs.org… help me please) josta WebmasterWorld: Pay Per Click Engines -keskustelussa (suora linkki ei valitettavasti toimi) kerrotaan että se on topsites.us spammareiden omistuksessa. Dynamoo kertoo mistä on kyse: Part 5: Topsites Revisited. Kannattaa lukea muuten kaikki kuusi osaa.

Tuolta dirs.com/www-goto.com osoitteesta löytvän ‘hakukoneen’ etusivun alalaidassa sanotaan että se on Edgetech -nimistä yhtiön omistuksessa.

Edgetech Services, Inc. is an enterprise-level Information Security Solutions Provider specializing in Security Information Technology, Implementation and IT Professional Services.

edgetechservices.com/about.htm

Kuuluukohan tuo dirs.comin huijaushakukone turvallisuus- vai ammattilaispalvelujen piiriin? Vai onko se implementointitaidon työnäytte?

Verkosta ei löytynyt paljoakaan kirjoituksia sähköpostiviesteistä www-goto.comilta, mutta blogista Ordinary Nothing löysin pari kuukautta sitten kirjoitetun jutun, hyvin kuvaavalla otsikolla Web’s Biggest incompetent and sleazy search engine.

Published

4 comments

  1. Mulle tuli noi ebayn ja paypalin huijaukset ihan ebayn ja paypalin osoitteista, paitsi sit kun tsekkaili viestiä raakamuodossa, niin johan alkoi löytyä yahoota ja muuta jännää sieltä lähettäjien taustalta. :P

  2. No itse meili on tullut, mitä mä nyt osaan noita headereita tulkita, kyllä ihan www-goto.com osoitteesta.

Comments are closed.