Konehuoneesta kajahtaa

Konepellin alla on jo vähän aikaa hyrrännyt WP 1.5.1.3 ja olen huomannut pari outoa juttua.

Ensin huomasin yllätyksekseni kommenttien joukossa pari trackbackia, vaikka olen nimenomaan jättänyt rastittamatta kohdan joka sallii pingaukset ja trackbackit. Mielenkiintoista. Eivät ole olleet spämmiä, niin eipä ole haitannut. Toinen huomio oli se että pari spämmiä pääsi Spam Karman ohi. Tulivat samasta osoitteesta. Jokin mättää siis.

Totesin ettei Spam Karma jostain syystä osannut päivittää mustaa listaansa, joten päätin päivittää tuon haukansilmäisen spämmiportsarin uuteen versioon. Kyseessä on vielä betaversio, mutta se on viittä vaille valmis ja tuntuu toimivan.

Tutustuin samalla plugiin nimeltä Referrer Karma ja olen sen nyt asentanut käyttööni. Katsotaan mitä se tuo tullessaan.

Muuta tapahtunutta ja tulevaa.

Gravatarit hajoisivat. Se tosin ei ole skrubun vika (ihan oikeesti ei oo) vaan vika on siinä etteivät ole uusineet verkkotunnustaan, kertoo Suburbia | sv ja tietää neuvoa että kuvakkeet saa toimimaan kun vaihtaa hakuosoitteeksi http://64.124.231.223/.

Lauantaina alkaa WordPress Backup Week. Kyseessä on kamppis jonka tarkoituksena on muistuttaa ihmisille miten tärkeätä on tietokannan varmuuskopiointi.

Ja huomenna on Pee On Earth Day. Tosin täälläpäin sanoisin että samaa teemaa seurataan useammin, etenkin 30.4. joka vuosi. Äh. Pitäisi varmaan vähitellen käydä käsiksi Zoom -haasteeseen.

Päivitys: Tilastoplugit Spam Karma 2 Stats 1.2 ja RK Stats nyt testikäytössä, mutta vielä toistaiseksi hiukan piilossa.

Published

6 comments

  1. Spam Karman vanhempi versio vuoti kuin seula. Uudempi tuntuu pitävän paremmin.

  2. Vuoti vai? En minä huomannut muuta kuin nuo pari. Mutta sekin oli ihan liikaa.

  3. Joo siitä tuli spammit läpi ja oikeat kommentit jäi haaviin. Lisäksi mulle tuli kasapäin tyhjiä kommentteja.

Comments are closed.