Sämplättyä

Jäin leikkimään Aamen samplen ja Kasan mainitseman Funky Drummerin kanssa. Piti tänään muutakin tehdä, mutta jotenkin loma oikeuttaa keskittymään epäolennaiseen ja hauskaan. Tuloksena syntyi kaksi äänimaailmaa.

1. Lopunajan orkesteri
Viritettyään uuden antenninsa toimintaan onnistui Aki kuulemaan radionsa kautta kansainvälisen avaruusaseman housebandin jammailua. Signaali oli heikko ja huonolaatuinen. Kaiken lisäksi sitä kuului harmittavan lyhyen ajan. Avaruusasemalla toisena perkussionistina toiminut Sergei Vlatavalenko, valvontayksikön varamies, ei missään vaiheessa ymmärtänyt ettei se varoitustekstein varustettu, iso punainen nappi sovi rummuksi.
Kuuntele (mp3, 627 KB, 40 sek.)

2. Urheiluhallissa
Se että koripalloturnaus loppui vedenpaisumukseen ei hämmentänyt Einoa. Olihan osa tämän vanhan rakennuksen putkista pahimmillan ensimmäisen maailmansodan ajoilta. Ehkä ne nyt uusitaan, ajatteli tämä kokenut talonmies kun mustat pitkävartiset nokialaiset nitisivät mukavasti märkää lattiaa vasten. Tyhjässä salissa moppaus sujui rytmikkäästi kuin tanssi. Ainoa asia joka hämmästytti moppaajaa oli veden mukana halliin tulvinut suuri kumiankkojen määrä.
Kuuntele (mp3, 668 KB, 43 sek.)

Käytin luvatta jonkun kopyraittaamaa ääntä, ja julkaisin tekeleeni. Rikoinko lakia?

Published

4 comments

  1. Tuo eka on hämmentävä – se nimittäin kuulostaa ihan joltain Brian Enon soundilta 1970-luvun puolivälistä. :D

  2. Se on skrubutettua soundia :) Skrubuttaminen toimii audiopuolellakin. Täytyy tosin tunnustaa että Eno on minulla jäänyt jotenkin tuntemattomaksi suuruudeksi. Tiedän levyjen nimiä ja mitä äijä on tehnyt, mutten muista kuulleeni mitään herran tuotantoa.

  3. Kuuntele joskus Another Green World. (Np.) Taisi muuten olla kappaleen In Dark Trees kirnuava rytmi, joka tuli mieleen tuosta ensimmäisestä samplesta.

Comments are closed.