Näin tällä kertaa

Pitkälle myrskyiseen aamuyöhön kestäneen, yllättävän tanssipainotteisen, illan jälkeinen aamupalahetki upotti syvälle peukalooni pirullisen terävän juustohöylän. Verenhukka ei kuitenkaan ollut syypää yleiseen väsyneeseen oloon. Lyijypainot pään sisältä liukenivat lopullisesti vasta nepalilaisillallisen avulla. Laastarin poistan huomenna.

Päivitys eilisen huomenna: En muuten poistakaan. Verta karkailee yhä. Vaihdan uuteen imukykyisempään laastariin.

Published

8 comments

 1. Vasemman käden etusormen yläpuolen toista niveltä koristaa mukava arpi, jonka teki pirullisen terävä juustohöylä. Oltermannin sijasta höylä leikkasi palasen sormestani ja verta tuli pulppuamalla.

 2. Ehkä yksi tikki olisi paikallaan? Eiku anteeks, eiväthän miehet tarvitse tikkejä. :-)

 3. Ei se niin paha oo (kurkkii laastarin alle), vuoto on tyrehtynyt, eikä sitä aamullakaan paljoa ollut. Kyllä luontoäiti poikansa hoitaa kato. Eipä niillä tikeillä mitään tekisi. Sattuu vaan kun lääkäri tikkaa, eikä ne nyt tuommoista pintaviiltoa ompele.

 4. Kyllä ne ompelee. Ainakin kun vastaanotolle vie niukasti pikkusormen päässä roikkuvan lärpäkkeen. Lärpäke heitetään mäkeen ja lääkäri kysyy tarvitaanko tikkauksen ajaksi puudutusta. Siitä voi sitten miehekkäästi kieltäytyä ja hetken päästä purra hammasta kun tikkaus repeää ja operaation pääsee kokemaan kahteen otteeseen.

  Sittemmin olen hieman katsellut miten juustooni tartun.

 5. Hassuinta on että huomasin vähän käytetyn, melkein tuliterän, juustohöylän juuttuvan koskemattoman juustoon. Kaksi hyvin tasaista pintaa imeytyivät toisiinsa ja vaativat voimaa irrotakseen. Laastari peukalossa höyläsin sitten myöhemmin pienempiä palasia, reunoja ja lopetin heti kun sormileikkuri juuttui.

  Juuston kanssa ei ole leikkiminen, mutta väitänpä etteivät olisi muuta kuin nauraneet räkäisesti haavalleni. Lääkärit.

 6. Halkaisin minäkin kerran kynteni. Juustohöylällä meinaan. Vieläkin tekee pahaa, kun muistan sen äänen.

 7. Peukaloni on jo aika hyvässä kunnossa.Vielä hiukan on höylän jälkeä, mutta haava on sulkeutunut. Tuntuu, muttei aiheuta ongelmia.

Comments are closed.