… ja takaisin

Prahassa uutiset kuulostivat kutakuinkin Channel 9 ohjelmilta:

chzftvnki shuuvchzipkii rschmiinkjschsi rmstjerschcschszmnoupti helsinki rmrniszchitki vistchzje plrschmakrutshpi nraadjeschkschuu v schiinktschii…

Tapahtuman ymmärsi kun katsoi kuvia (tai haki uutiset kännykkään). Etsittiin räjähdysainerekkaa ja kisailtiin maailmanmestaruuksista. Tai oltiin kisaamatta huonon sään vuoksi. Taivaalta tippui veden ohella myös helikopteri.

Paluupäivänä (eilen) houkuteltiin mukaan pienelle rundille paikallisiin — nauttimaan MM-tunnelmasta tuopin äärellä. Kolme paikkaa, melkein tyhjillään. Ei MM-tunnelmaa (vessassa oksentavia suomalaisia ei lasketa mukaan). Avajaiset oli kuulemma nolo tapahtuma. Kehotettiin lukemaan mitvit. Tänään aikainen herätys: ikkunanrempan jälkitarkastus klo 9. Mikä vääryys! Lomalla pitää saada nukkua, jos nukuttaa.

Prahasta kirjoitan myöhemmin, ensin pitää tehdä muuta. Pyykätä, pällistellä jokunen blogi ja kääntää parit perjantaineloset.

Published