9 comments

  1. Niin siis kysymys oli varmaan retorinen, sillä toi TNS Gallupin mittaussysteemi näyttää olevan maksullinen (“pääset mukaan jo 200 eurolla kuukaudessa”)… Esimerkiksi pelkästään oma blogini olisi kävijämäärien perusteella sijalla 88. em. listalla.

  2. Joo. Noi tommoset TNSsät ja Red Sheriffit maksaa, mutta olisi kuitenkin kiva jostain kuitenkin nähdä miten blogilista, jos olisi listoilla mukana, pärjäisi.

  3. Ja erittäin mielenkiintoista olisi nähdä, moniko blogilistan käyttäjistä EI bloggaa itse.

  4. Eipä ole tilastoissa juu. Jotain numerotietoa toki on saatavilla- tosin laskettuna hieman eri menetelmillä kuin tuossa. Sanotaanko niin että varmaankin keikuttaisiin siellä top100:n ylemmässä puolivälissä.

    Bloggaajat vs. ei-bloggaajat… menee vielä vaikeammaksi, mutta kävijämäärät ainakin ovat paljon suuremmat kuin itse blogien määrä listalla ;-)

  5. Eivät toki. Tilastojen maailma on monimutkainen ja kiehtova (enkä blogilistalla ole ehtinyt vielä oikeastaan edes aloittaa).

  6. Tilastotaidetta ja tilastotiedettä, dataa ja informaatiota. Tulkintaa ja tietoa. Siinä maailmassa on paljon kaikenlaista.

Comments are closed.