Kuuhulluutta?

Kimmo Helistö (vihr) ehdottaa, että käytöstä poistuva Linnanmäen maailmanpyörä sijoitettaisiin Kamppiin Lasipalatsin edustalle.

Helsingin Sanomat

Voiherranjumalasentään…

Published

8 comments

  1. Sieltähän se lumi ja jää kivasti kopsahtelee kulkevaisten niskaan… jos sellaisia talvisin enää koskaan siunaantuu. Muuten kaunis ajatus, ja kaiketi ensimmäinen joka esittää uusiokäyttöä. Tuokaatten se jonkin Esson ostarin kulmille?

  2. Ja ne näköalat jos entinen Boston-pyörä (kyllä, juuri sen tupakkamerkin mukaan) siirrettäisiin pois mäeltä, nehän vasta olisivatkin hienoja… kai. Niin kontulassa kuin lasipalatsin edustalla.

  3. Ehdotan kauppatoria ja eritoten presidentinlinnan edustaa. Turistit voisivat pyöriä ja katsella helsinkiä. Myös pulut ja lokit voisivat hyödyntää pyörää paremmin.

  4. Eipäs suurempia eroja minne jos vaan its pyörä on auki kiipeämistä varten ympäri vuorokauden! Eiköhän se nuorison työttömyys laske nopeasti…

  5. -jp-: sanoisin että Sibeliuspuisto olisi hyvä sijoituspaikka. Silloin tursteilla olisi jotain muutakin nähtävää kuin kasa putkia ja iso pärstä. Ja se sulautuisi maisemaan yhtä luontevasti kuin Enson talo Katjanokalle.

    swana: ai kun ne makaa sairaalassa hoidettavana? Eikös tuo ole aika julmaa.

  6. Itse asiassa se sopisi erittäin hyvin Vuosaaren etälähiön eteläosan vanhaan hiekkamonttuun muodosteltuun “puistoon”. Ympärillä hevosenkengän muodossa 20+ rujoa tornitaloa, ja muutenkin toisi erehdyttävästi mieleen Tsernobylin-kuvat.

Comments are closed.