4 comments

 1. Underhållande tavara! Läs för all del mer av Jeremias utlopp om ni behöver en bättre dag:

  Internet är idag Satans kungarike. Det är han som i stort sett har fria händer att demonisera folken. Allt sker i demokratins och yttrandefrihetens namn.

  Endast film som ärar Gud och uttrycker Guds vilja borde produceras – allt annat förtjänar det brinnande bålet.

  den amerikanska komediserien En svärfar för mycket (…) är producerad av Satan

  Det överlägset bästa vore förstås att en teokrati upprättas. Då skulle sådan samhällsförstörande verksamhet snabbt bli ett vidrigt minne blott och vi skulle få ungdomar med bättre fysisk och psykisk hälsa.

  …och slutligen, re arsenikförgiftningen i Bangladesh, och det här är inte mera roligt…

  Vad gäller den tysta och just nu pågående massutrotningen i Bangladesh så ska det givetvis ses som ett starkt uttryck för Guds vrede. Även befolkningen i Bangladesh behöver omvända sig och tro evangelium.

  Halleluja, och gud beskydde oss från kristna fundamentalister.

 2. Jag gissade att sajten skulle finna sina läsare.

  Tog bort länken “allt annat” från ditt filmcitat eftersom den inte förde någonstans. Kan lägga dit en länk om du berättar vart den bör peka.

 3. Ett Troll(tm).

  Fast texten liknar lite det som man kan läsa i Kyrkpressen. Som föresten är en av mina favorittidningar, läser den alltid då jag får tag på en. Speciellt insändarspalten! Ersätter Pahkasika.

  Det skojiga är att Kyrkpressen ute i bibelbältet anses vara en dekadent helsingforstidskrift som “glömt jesus riktiga budskap” el.dyl.

Comments are closed.