Sävynsäätäjän syyslauantai

Säätoimiston visujampat olivatkin tänään sitten päättäneet retusoida pilvet taivaalta ja säätää maisemaan enemmän kontrastia sekä tuhdisti lisää saturaatiota. Aika hurjaa jälkeä. Kirkkaan syaani taivas, miljoonia keltaisen ja vihreän eri sävyjä. Mutta millä ilveellä ne sitten vielä lisäsivät merituuleen tuoreen kahvin tuoksahduksen?

Published

5 comments

  1. Joo, en ole koskaan nähnyt niitä numeroita pallotestaissä ilman että en olisi fotarilla väännellyt käyriä. Sitten vasta uskoin, että niissä oikeasti on jotain numeroita. Armeijassa eivät meinanneet uskoa. 0/16 oli tulos. Mutta en edes koe olevani pahasti värisokea, kun kuuntelen muiden juttuja.

    Paras tapahtuma:

    oopa: “mun harmaat sälekaihtimet sopivat todella hyvin yhteen uusien mustien verhojen kanssa. ”

    ystävätär: ” oopa hei! ensinnäkin sun sälekaihtimet on kirkkaan vihreät ja toiseksi sun verhot on lilat.

  2. Ymmärrän. En ole itse mutta eräs kaverini on, ja siltä on joskus kuullu vastaavanlaisia juttuja.

Comments are closed.