Ilmoitusluontoinen asia

Hyvät Perjantainelosen asiakkaat,

maailma muuttu ja niin muutumme myös me. Aloitettuaan toimintansa vuonna 2004 Sunnutaivitonen Finland Ab:na on skrubun nykyinen tytäryhtiö Suomen Perjantainelonen Oy tullut tiensä päähän ja se on päätetty sulauttaa osaksi globaalia skrubu-brändiä. Kaikki työntekijät siirtyvät uuteen yhtiöön vanhoina työntekijöinä eikä ketään irtisanota. Aikuisten oikeesti!

Tämä tarkoittaa sitä että vuoden vaihteen jälkeen Perjantainelonen muuttuu osaksi suomalaisen blogiskenen historiaa. Mutta perinne tulee jatkumaan vuoden 2006 alusta. Perjantainelosen tuhkasta nousee aidosti Suomalainen ja itsenäinen Viikonloppuvitonen.

Tämä uudenlainen kotimainen konsepti tarjoaa vastaajille pidemmän ajan vastata kysymyksiin, ja samalla nostamme kysymyksien määrää ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia teille, hyvät asiakkaat. Uskomme Viikonloppuvitosen olevan askel oikeaan suuntaan.

Ilmoitamme asiasta lisää myöhemmin tässä kuussa. Pysykää kanavalla.

Yst, terv.
Herra Pääjohtaja
skrubu.net

Published

8 comments

  1. Selkeästi yhtiössänne on nyt ymmärretty asiakaslähtöinen ajattelu! Viikonloppuvitonen, jonka brändin yhtiönne epäilemättä pystyy erinomaisesti lanseeraamaan, täyttää taatusti tavoitteitteet, on kilpailukykyinen ja saavuttaa vankan jalansijan suomalaisessa blogiympäristössä. Uskon, että näin myös oma satunnainen asiakkuuteni voi muuttua kanta-asiakkuudeksi.

  2. Viikoloppuvitonen lienee typottomassa muodossaan Viikonloppuvitonen ;-)

    -Kielipoliisi

  3. Mua aina epäilyttää nää suorat, joissa on joku geneerinen allekirjoittaja. Valitan periaatteesta. Mistä voin noutaa kahvikuponkini?

    t. Asiakas

Comments are closed.