Lisää ilmoitusluontoista asiaa

Hyvät Perjantainelosen asiakkaat,

lupasimme ilmoittaa lisää sillä täällä skrubu-brändin varjossa yksi arvoistamme on lupaaminen, joten teemme sen ja se on missiomme ja visiomme mukaista. Päämääränämme on strategia ja saatamme hyvinkin päästä päämääräämme, mutta hyvät ihmiset Viikonloppuvitonen tarvitsee nyt teitä!

Millaisia vitosia Te haluatte? Kertokaa. Nyt on kansalaisvaikuttamisen aika. Jakakaa vitosianne tai jopa vain yksittäisiä ideoita vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen vitosvinkki (at) skrubu.net.

Kaikki mitä te tänne meilaatte voidaan käyttää Viikonloppuvitoseen ihan niin kuin me täällä toimituksessa parhaaksi näemme. Annamme julkista kunniaa linkin muodossa kun ehdotuksianne julkaistaan jos te niin olette viestissänne ilmoittaneet ja samalla myös liittäneet mukaan esimerkiksi bloginne nimen ja osoitteen!

Vaikuttakaa!

Yst, terv.
Herra Pääjohtaja
skrubu.net

Published