4 comments

  1. Ei, eikä nuo muutkaan naurata. Jyväskylässä 1999-2005 asuneena voin sanoa, että kertaakaan ei ole turpiin tullut, eikä ryöstetty saati edes sen kummemmin uhkailtu. Kerran on pankkiautomaatilla käydessä kaupiteltu pilveä ja joskus on pitänyt soittaa virkavalta paikalle selvittämään joukkotappelua, mutta ei se sen kummempi kaupunki ole kuin muutkaan, vaikka rikos- ja väkivaltatilastoissa rumasti kärkipäässä onkin.

  2. En edes tiennyt että on olemassa Jyväskylävitsejä ennen tämän jutun kirjoittamista. Ne näyttäisivät olevan yhtä huonoja kuin tuo lusijanpäivän kunniaksi virittämäni juttu.

  3. Oho, täälläkö ollaan rikostilastojen kärkipäässä? En olisi ikimaailmassa tullut ajatelleeksikaan. Taidankin kyllä majailla asuinalueista yhdessä rauhallisimmista enkä juurikaan poistu kämpästäni joten mitenpä ne rikokset tänne tulisivat.

    Ai niin, paitsi jos niitä tekeekin itse…

  4. Mä en oikestaan tiiä just mitään Jyväskylästä. Pitäisköhän vähän tutkia. Sit kun on aikaa.

Comments are closed.