Täti Ekaakertaakaupassa ja setä Otsasuonipuhkeaa

Ai prrrkl. Mistä niitä oikein sikiää? Semmoisia tätejä jotka eivät vahingossakaan laita niitä kolmea ostostaan kassan liukuhihnalle kun siihen jää tilaa, vaan odottavat kunnes edessä oleva on jo siirtynyt pakkaamaan omia ostoksiaan. Ja sitä “seuraava asiakas”-palkkia ei osata tietenkään käyttää. Samat tädit seisovat käsivarren mitan päässä kassasta, siinä liukuhihnan vieressä maksamassa niitä kolmea ostostaan, niin että perässä tulevat eivät yllä asettamaan ostoksiaan hihnalle. Ja kun on maksettu, sitten tuputetaan koko takana tuleva jono askeleen pari taaksepäin, koska tädin tavarat on jätetty siihen mihin muut jättävät ostoskorinsa. Ovat kun eivät olisi koskaan aikaisemmin kaupassa käyneetkään. Ovat kuin olisivat yksin koko putiikissa.

Ja miksi minä joudun aina juuri näiden tätien perään jonossa? Pysyisivät vaan siellä Stockan herkkuosastolla törmäilemässä toisiinsa ostoskärryin eivätkä tulisi tänne terrorisoimaan meitä taviksii.

Niih! Siitäs saitte!

Published

4 comments

  1. Niitä voi tökkiä ostoskärryillä. Niin ne muutkin otsasuonipuhkeaasedät kaupassa toimivat.

  2. Välinpitämättömyys on tarttuva asennevamma. Varo ettei tartu.

Comments are closed.