Harmittaa

Hankin läppärin. Ah, unelma! Sitten hankin vielä muistia niin paljon kun koneeseen mahtuu. Olin täpinöissäni. Sitten alkoivat ongelmat. Kone jumitti ja toinen koneen muistipaikoista lakkasi toimimasta. Palautin muistit, epäilin niiden olevan rikki, mutta koska koneen mukana tullut muistikaan ei oikein skulannut niin vein läppärin huoltoon. Olin ehtinyt käyttää konettani vain kaksi viikkoa.

Tänään, kuukausi (!) huoltoon viemisen jälkeen hain läppärini takaisin. Kuukausi!

Olen hiukan huonolla tuulella. Mutta en ole ärsyyntynyt siitä että Applen keskusvarastosta hollannista ei saa varaosia. On hämmästyttävää että siellä on pitkät jonot ja ettei tavaraa saavu. Ei minua ota päähän se että huolto kestää jos siihen on olemassa syy. Kuitenkin onnistuin matkalla Pukinmäkeen täyttämään mieleni niin voimakkaalla pyhällä vitutuksella etten osannut muuta kuin hakea koneeni pois mahdollisimman vähin sanoin. Miksi?

Minua ärsytti se että huollon luvattiin kestävän kolmesta päivästä viikkoon. Minua ärsytti se että soittaessani huoltoon siellä vaan voivoteltiin kun varaosa ei ole vielä saapunut. Minua ärsytti se että oli pakko olla paha ja inhottava asiakas että palvelu pelasi. Osaan olla inhottava asiakas, sen opin ollessani kodinkonemyyjänä kaksi ja puoli vuotta. En haluasi olla ärsyttävä asiakas, mutta kun kauppias ei ota vastuutaan vaan sälyttää kaiken asiakkaan niskaan, on pakko heittäytyä pahaksi.

Vasta kun olin inhottava, huolto keksi vaihtaa varastossa olevasta koneestaan osan minun koneeseeni. Jos en olisi ollut paskamainen asiakas olisin yhä vaan ilman konettani.

Pakko kai se on uskoa. Firmat on haukuttava pystyyn jotta saa palvelua. Ja se sai minut todella huonolle tuulelle. Se oli syy siihen että matkalla huoltoon otsasuoneni pullistui niin isoksi että luulin otsaani kasvaneen mielettömän elimen.

Huonosta palvelusta vaikuttaa tulleen standardi josta pääsee vain kiusaamalla ja ärsyttämällä. Toisaalta kun huoltoa kiusaa tekevät he sitten huono jälkeä. Joudun varmaan viemään koneen takaisin huoltoon koska siitä lähtee outoa naputtavaa ääntä aina kun prosessoritehot ovat hetken aikaa tapissa. Liekö jotain tuulettimessa?

Ottaa päähän tämmöinen!

Published

8 comments

 1. Ollenkaan harmiasi väheksymättä: tulipa tuosta otsasuonesta mieleen taannoinen Frendien uusintajakso, jossa riitti juttua Monican suonesta:

  Phoebe: Well, I’m not going in first. I bet that vein on Monica’s forehead is popping like crazy.

  Joey: I hate that thing, it’s like a… bolt of lightning.

  Ja niin edelleen… Kuulostaako tutulta? ;-)

  (http://www.modernprincess.com/thanksgiving/script.php)

 2. Satuin näkemään tuon kyseisen jakson. Sanoisin että eilinen otsasuoneni oli enemmänkin Ren & Stimpy -tyyppisesti suurempi kuin pääni, ehkä jopa niin äärimmäinen että suoni raahautui perässäni kadulla Minulla oli vaikeuksia pitää pääni käännettynä menosuuntaan. Se ei ollut kaunis näky.

 3. En tiedä nauroinko huumorillesi lastussa vai kommentissa enemmän mutta arvostan tuota ominaisuuttasi. Se auttaa noissa asiakaspalvelun ja asiakkaan olon alituisissa kompastuksissa. Aion kirjoittaa itsekin vielä aiheesta.

  Voi että tämä blogialuasta on sympaattinen!

  PS Marjut ja Pni, olen nähnyt kaikki Friends jaksot. Hyviä!

 4. Sitä luulisi, että asioita voi hoitaa järkevästi asioina. Mutta usein käy niin, ettei asiallisesti asioidessa saa tulosta aikaiseksi. Sitten pitää heittäytyä hommaan tunteineen kaikkineen, mikä on raskasta ja käy terveyden päälle (repsottavan otsasuonen lisäksi sinulla todennäköisesti oli myös hetkellisesti kohonnut verenpaine!). Se on väärin! Niin tietokoneasioinnissa kuin rakennusvalvonnassakin!

 5. kops: Minä taas en pahemmin fanita Frendejä, mutta koska se (ne?) vilahtavat Simpsoneiden ja Kolmas kivi auringosta välissä niin sitä (niitä?) tulee joskus tuijotettua.

  Sun äitis: Kai se on bisnekselle hyväksi että ystävällinen asiointi tehdään mahdottomaksi. Ei kai sitä muuten silleen…?

 6. Itsellä on ollut PC jossa grafiikkakortti selvästi aiheutti häiriöitä äänikortissä. Ja muistaakseni olen lukenut ihmettelyjä uuden 15-tuumaisen PBn oudoista äänistä näyttövalituksien seassa. Mutta en ole aivan varma. Voi olla, että muistan väärin. Kannattaa ehkä googlata.

Comments are closed.