Viikonloppuvitonen 04 -06

vitonenKas päivää. On taas viikonloppuvitosen aika. Tällä kierroksella ollaan olevinamme älykkäitä ja kopioimme härskisti monessa blogissa mainittua Mensan testiä, eli mitäköhän nämä viisi lausetta oikeastaan ovatkaan? (esimerkki: 2 E mutta vain 1 V tarkoittaa 2 ehdokasta mutta vain 1 voittaja)

  1. 3 P P ja I P S
  2. K:n 4 M:ta ovat P,R,H ja R
  3. 5 samaa S:a 5:llä N:lla on Y
  4. J:n 6. on I
  5. L ja 7 K

Viikon kuluttua oikeat (?) vastaukset näihin ja vitosessa taas jotain ihan muuta. Mitä muuta? Siihen voit sinä vaikuttaa lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150x150px: jpg,gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net ja toivoa että pääset osingoille. Mitään (hirveän) pitkää jonoa ei vielä ole (herätkää), mutta jotain on odottamassa tulevaisuutta varten.

Published

7 comments

  1. Hanna, du har helt rätt, mutta tässä viikonloppumensassa kaikki kirjoittamatta jätetyt sanat ovat selvyden vuoksi kirjoitettu kapiteelein.

  2. Tämä on tavattoman vaikea… En tohdi vastata, vaan lähden etsimään uusia kysymyksiä näihin vastauksiin…

Comments are closed.