Kuin kukkaset kedolla

Kevät taitaa olla tulossa. Blogit luovat nahkansa. Uuteen visuaaliseen kukintaan ovat ehtineet niin Passi kuin Elma ja Seppänen sekä Taivasalla (jonka taittokin vaihtui, parani uskallan väittää). Täytyy tunnustaa että skrubussakin on jotain uutta suunnitteluosaston pöydällä. Sieltä irtosi joitain näytettävää jo vähän aika sitten, se tosin ei ollut mitään mikä tulee tuotantoon, mutta ihan kivan näköista kuitenkin. Homma on vielä kaukana valmiista. Suunnitteluosasto kiirehtii tapansa mukaan hyvin hitaasti.

Published

8 comments

  1. Suunnitteluosastolla on melko ruosteiset välineet kun kaikki tuppaa olemaan scetchiä ja wornouttia (taisi olla viimevuotinen “webtrendi” joka ei kuitenkaan yleistynyt?)

    Luvassa jotain enemmän koossapysyvää ja uuden näköistä? (en päättele mitään tuon palasen pohjalta)

  2. Joudun tekemään varmaan kesäksi uuden visun, koska tituleerasit sivustoni “fleeceblogiksi”. Kesäversio olkoon sitten bermudablogi tai t-paita sellainen.

  3. Sähän voisit sun ubertoimivan PowerBookin kunniaksi muuttaa skrubun täyteen brushed metallia. Ilman mitään kuluneisuutta. Tai sitten verkkopaitaversio.

  4. Äh, ei mitään brushed metallia. Mutta joo, jos miettis jotain vähemmän kulunutta kuin kulunut. Tai suttaista. Ei siksi että se ei puhuttele sinua, vaan siksi että suunnittelemani, ja jo melkein valmiiksi saamani, rupu muuntui toisenlaiseksi lähtikin sitten ihan toiseen projektiin ja ihan toiseen mediaan. Perin yllättäen. Hyvä niin. Pöytä on puhdas.

    Niin ja PowerBookki toimii nyt ihan mainiosti.

Comments are closed.