Val d’Isere, revisited

While I was at it, and had found my motivation again, I took a look at my pictures from the trip to Val d’Isere from a year back and decided to publish a small collection of them too. So here you go: pictures from Val d’Isere, s’il vous plait.

Val d'Isere

Published

7 comments

  1. Hmm… en minä ainakaan mitään ole poistanut. Täällä näyttäisi olevan 1338 postausta and 3013 kommenttia (tämä mukaan lukien).

    Mikä mielestäsi puuttuu?

  2. Ei enaa mikaan. Paivalla tosin, tama postaus oli viimeisin. Mista lie johtunut.

  3. Ehkä olet jonkinlaisen karpelattorin takana, semmoisen joka filtteröi likaa, pahuutta ja viikottaisia meemejä.

  4. Itse asiassa olen kylla, olenhan aasiassa. Mutta ei se skrubuun ole aiemmin rohjennut kajota. Tahan mennessa ainoastaan yksi, ilmaista kotisivutilaa tarjoava domain (angel jotain muistaakseni), on ollut blokattuna, ja silloin oli koko domain blokissa eika rajattu osa sisallosta.

Comments are closed.