Viikonloppuvitonen 10 -06

vitonen by kalamukiViikonloppuvitosen suuri, Veeran alullepanema, uni- ja nukkumateemanumero jatkuu. Tänään on vuorossa toinen kolmasosa joka käsittelee unia. Tänään on myös Viikonloppuvitosessa ensimmäinen vieraskuva, jonka ystävällisesti lahjoitti käyttöön Kalamuki.

  1. Näetkö unia? Muistatko unesi?
  2. Uskotko unien tulkintaan/tulkitsetko unia?
  3. Oletko kokenut selkounia, valveunia tai unihalvauksia?
  4. Onko sinulla jotain sinulle tyypillistä toistuvaa kuumeunta?
  5. Käveletkö unissasi?

Voit vaikuttaa Viikonloppuvitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150x150px: jpg,gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net.

Päivitys: Olen päättänyt että käyn vastaamassa näihin Vitosiin muissa blogeissa. Aloitin tänään ja vastasin näihin Kultakaudessa.

Published

5 comments

  1. Ai, ne on selkounia ja valveunia. Molempia olen kokeillut. Jälkimmäisiä en suosittele kenellekään (superahdistavaa), ensimmäiset ovat yleensä vähän hölmöjä. :P

  2. Selkounista ehkä ihanin oli virtuaalivierailu keskiaikaisen linnan alueella. Vierailulle päästiin sähköisen kortin kautta, ja matka jatkui henkilöautolla. Jostain syystä olisin ollut kaikista kiinnostunein seuraamaan kylttiä, jossa luki ELÄINPIHA, mutta juuri siinä risteyksessä minut herätettiin.

Comments are closed.