Aamu alkaa napilla

Maassa makasi nappi, rintanappi, neulapuoli ylöspäin. Pysähdyin poimimaan sen. Nappi vaikutti olevan hyvässä kunnossa. Siinä luki punaisin paksuin kirjaimin valkoisella pohjalla daiju.

Yksinkertainen on kaunista.

Laitoin napin taskuuni; se sopii oikein hyvin työpisteeni koristukseksi.

Published

5 comments

  1. Minä olen aikojen kuluessa löytänyt hyvin itsetehdyn oloisen badgen, jossa lukee ” Dig it, Johny” ja vaakunamaisen pinssin, jossa teksti “Swift, Silent, Deadly”. Jälkimmäinen liittynee kai johonkin US Marine Corpsiin.

  2. Minä löysin viime viikolla rappukäytävästä norjalaisen ratikkalipun.

  3. Meidän pyykkikone kadottaa sukkia. Kuulemma muidenkin tekee samaa.

    Ja mä kadotin blogini vahingossa blogilistalta. Ilmeisesti olen kadottanut aivoni samalla. Pistin sen sinne takaisin piiloon, ettei kukaan vahingossakaan löydä sitä. Olen tällä hetkellä ylpeä itsestäni.

Comments are closed.