Kinder-yllätys

Tänään oli ruokalassa jaossa Kinder Surprise (varmaankin ™ ja © joku firma, parasta ennen 24.12.06) munia. Todellinen yllätys oli se että mäkillä ei pääse magic-kinder saitille. Jään jumiin kieli- ja yhteysnopeusvalintanoitaympärään Yhyy. Nyt meni pääsiäinen pilalle!

No, mitä tuossa Windowsilta katselin niin enpä tainnut jäädä paljosta paitsi.

Mutta.. hetkinen nythän pääsin sisään. Voi voihan (suklaa-)muna: jos saitin osoitteen kirjoittaa ilman www-etuliitettä ei pääse saitille sisään ollenkaan (kolmen kaksoisveen kirous).

Taas tulee itku. Yhyy. Missä on se paikka johon voin naputtaa magicoden? Onko pakko rekisteröityä? Ahaa. Sisään rekisteröimättä. Ja siellä (miksei tänne voisi päästä suoraan?). Onpas vaikeata. Varmaan joku 9 vee osaa tämän paremmin kuin minä. Eihän näitä yllärimunia ole meille vanhoille pieruille tarkoitettu. Tabindeksi kusee. Kiitos siitä.

Internet surprise. Klikkaa kun aloitat. Öööh [Klik]… ahaa: peli alkaa kun klikkaan. Argh, koko ikkunan kokoinen popuppi!

No eipä ole ainakaan sama peli kuin muilla. Voi ei! Helikopterini törmäsi putoavaan kukkaan ja polttoainemääräni tipahti reilusti. Olipas janoinen kukka. Moottori pätkii. Räjähdys. En kuollut koska ohjasin kauko-ohjattavaa helikopteria. Uusi yritys. Polttoainemittari merkitty sydämellä. Söpöä.

Peliaikaa 20 minuuttia. Mutta kun pääsen maaliin alle yhdeksässä minuutissa loppuu hauskanpito. Tervetuloa uudestaan. Ja popuppi sulkeutuu.

Kiitos. Olipas todella kivaa. Mihinkäs minä sen vettä roiskuttavan palopossun laitoinkaan. Ainiin, tuossahan se on monitorin päällä, mutta ei varmaan pitkään.

Published

6 comments

  1. Ja vieläpä niin että juuri aikuiset tekevät meidän aikuisten elämän vaikeaksi.

  2. No ei se toimi Ubuntuni Mozillallakaan mutta kuvauksesta päätellen ylikansallinen höttö ei olisi muutoinkaan minua varten.

    Paras pääsiäismuna ikinä oli kun ystäväni Elli halkaisi jonkun kyöpelinvuori-jättimunan halki, vaihtoi yllärin paikalle peukalo-plektran ja sitten sulatti munan takaisin kiinni.

    Missä on aikuisten pääsiäismunat? Kysyn vaan

  3. Tarvitaan vain pari nörttiä ja johan nämäkin vitsit muuttuvat taas hauskoiksi kymmenen + vuoden tyhjäsilmäisten tuijotteluiden jälkeen. Se on nää retrot värit jotka inspiroi.

Comments are closed.