Kävin Porvoossa

Porvoossa oli selvästi mukavampi hengittää kuin Helsingissä, eikä siellä ollut kannabiskannattajia oluet kädessä tukkimassa pääkatua. Eikä poliiseja stockan ympärillä. Eikä stockaa. Mutta ehdottomasti puhtaampi ilma siis.

Gammal postlucka

Published

6 comments

  1. Porvoo on nasta mesta! Suosittelen ehdottomasti käymistä Porvoon Sokoksessa ja varsinkin sen kakkoskerroksessa, joka on sekaisuudellaan ylivertainen. Ko. tilasta tulee ennemminkin mieleen Hong Kong -tavaratalo kuin Sokos. Mutta jostain kumman syystä aina tulee jotain ostettua…

  2. Kävin vain kääntymässä. Nautin hengitettävästä ilmasta ja Carinin maalauksista. Otin jokusen kuvan. Oli kesä. En jaksanut käydä kaupoissa.

  3. Pysyin lähinnä kaupungin vanhalla puolella. Oli kesä, ei tehnyt mieli käydä uuden puolen nähtävyyksiä katselemassa.

  4. Olin siistin coolisti liikkeellä ihan taiteen katselu mielessä. Sain kutsun. En ehtinyt avajaisiin.

Comments are closed.