7 comments

  1. Tosi hienot värisävyt ja pehmeä valo. Menneisyyden aspekti tulee kauniisti läpi. Apua, regressio iskee…

  2. Nallar? Niin kuin joku fru p leikkisi osaavansa ruotsia. Ihastuttavaa! Minulle tulee tuosta ylimaallisesta valosta mieleen se monster-tv-filkka, jossa joku aina poistuu joukosta parempiin pesteihin. Muiden taakse jäänelle nalleparalle taitaa olla koittamassa uudet ajat…

  3. Aika noin superromattinen sanoisin. Itse tykästyin pienen etualalla olevan nallen muikeaan hymyyn.

    En nalle, flera nallar. Vai että tulee mieleen internetissä toimivan rekryfirman televisiomainos? Assosiaatiot voivat olla todella yllättäviä joskus.

  4. Ai tuo hymy. Tosiaan, olen nähnyt samanlaisen erään vanhan työkaverini naamalla, kun tämä aamuisin maistoi siemauksen hyvää, hyvin vaahtoista maitokahvia isosta kupistaan ja asettui risti-istuntaan koneensa ääreen.

Comments are closed.