Kova kivi halleluja

Oho! Kyllähän minä uskoin, mutta että voitto? Skeptikko istuu teeveen ääressä ja hymyilee. Hahoh. Hieno homma!

Naapurimaan uutisvirrasta:

Ja vähän pidemmältä BBC: “Finnish monsters rock Eurovision“.

Päivitys: Naapurimaan blogeissa puidaan Lordin menestystä, Carolan kohtaloa sekä Euroviisujen kuolemaa. Jutut löytää kätevästi bloggar.se palvelusta, esim: Lordi, Finland, melodifestivalen & carola.

Published

10 comments

 1. Voitto olisi ollut täydellinen jos bileiden todellinen hirviö eli Carola olisi pudonnut kärkikympin ulkopuolelle (tai olisi pudonnut jo semeissä). Mutta ehkä tässä on jo nöyryytystä tarpeeksi. Käsittämättömän hienoa. Ehkä sen tajuaa joskus huomenna tai ensi viikolla.

  A-stdiossa Jungner oli väittänyt, että Suomella ei välttämättä ole varaa isännöidä viisuja. Mutta kukkuahan kai moinen on. Painajainen kyllä olisi, jos viisut on samaa huttua kuin meidän kansalliset finaalimme. Väliajalla on varmaan kansantanhuja. Toivottavasti joku ammattimainen järjestäjämaa tulee vähän konsultaatioavuksi.

 2. Muistan kun Euroviisut vielä olivat kova sana, minä vaahtosammuttimenen kokoinen, markka rahayksikkönä ja värit televisiossa uusia asia. Silloin vanhempani aina jaksoivat sanoa sitä ettei Suomella kuitenkaan olisi varaa isännöidä viisuja. Eli sitä on kai sitten toitotettu lohdun sanoiksi niin pitkään että asiasta on tullut jonkinlainen kollektiivinen totuus.

  Isännöintiinhän täällä MM-kisat. Hyvinhän sekin meni. Kaivetaan Rednex naftaliinista taas ja laitetaan Gandalf lentelemään ympäriinsä pahvilaatikossa. Jos on näkemystä, on varaa.

 3. Jungner sanoo, ettei televisiolupamaksu nouse viisuvoiton takia.

  YLE uutiset

  Niin… lupamaksu nousee kai sitten ihan muusta syystä.

 4. Löytyisiköhän MM-avajaiset DVD:llä? Tai YouTubesta? Minä kun en päässyt niistä nauttimaan, lähdin pakoon toiseen maahan. Olen lukenut spektaakkelista niin paljon että kiinnostaisi nähdä se.

 5. Jesh, Gandalfin lentely r0x0r! Mä arvelisin, että Eurovisionin sedät (ja tädit) tulee varmaan antaan aikamoiset ohjeistukset noiden pirskeiden järjestämiseen, joten Gandalfit saattaa olla suhteellisen vähissä. Jotain kansantanhuja kyllä saatetaan nähdä, mutta jos se laadulla toteutetaan, ei se voi olla pahempaa kuin noiden muiden maiden vastaavat ovat olleet. :)

  Meikäläinenkin istui tärinässä sohvalla ja huusi vähän väliä jotain: “Ei ole totta, ei voi olla totta!” Tulosten julkistamisen alkuvaiheessa olin vielä suhteellisen skeptinen ja vielä puolivälissäkin arvioin, että kyllä se tosta vielä tippuu Carolan tai Leilan (tai lähinnä Hari Mata Harin) voimin. Olis tullut pahasti takkiin vedonlyönnissä.

  Se Venäjän vaimonhakkaajapaitaisen takatukkakauhistuksen kakkossija mua jäi kyllä hämäämään…

 6. Ainiin, ja pitää vielä mainita naapurit, jotka ulvoivat jokaisen Lordin saaman 12 pointsin kohdalla ja huudattivat Suomen euroviisuehdokasta täysillä jokaisessa sopivassa saumassa. Meillä on pahviseinät.

 7. Språkkurs: Jag igen var på en konferens och helt oförberedd på det första vrålet vid 12 poäng. Piper i vänstra örat ännu. Galna finnar!

 8. However, most of the expense of the Contest is covered by event sponsors and contributions from the other participating nations.

  Wikipedia

 9. Naapurit huutelivat varmaan kaikkialla jossa naapureita on. Kyllä meilläkin mummo-töölössä kuului huutoa aina 12 pisteen kohdalla.

  Swana: det var ju en once in a lifetime -grej. Nästan jämförbart med ishockeyguld.

Comments are closed.