Selvästi informatiivinen

Lopputulos on selvä. Nettiadressin on oikeasti allekirjoittanut todella moni Lordi-fani.

Näihin sanoihin loppuu Hesarin juttu Lordi-nettiadressin nimet ovat valtaosin todellisia.

Artikkelin selvään lopputulokseen on päästy esimerkiksi kysymällä 27 henkilöltä ovatko he oikeasti allekirjoittaneet adressin. Kolme ei ollut ja näin Hesrissa päädytään toteamaan että “kymmenesosa allekirjoittajista on tekaistuja”. Eli noin 200000 nimen adressin virhemarginaalin voi siis todeta kilauttamalla noin 0.01 prosentille adressin allekirjoittaneista kavereista. Siis hei, lopputulos on selvä.

Mutta kuvittelenko vain, vai onko tuo jutun viimeinen kappale oikeasti tyhjääkin tyhjempi. Se kertoo meille… mitä? Sen että lopputulos on selvä, ja että lopputulos on se että nettiadressin on allekirjoittanut oikeasti tuntemattoman kokoinen ryhmä Lordi-faneja. Siis hei, todella moni.

Ei kai kaikki allekirjoitukset ole nimenomaan Lordi-fanien? Onkohan joukossa mahdollisesti jokunen Seiskan tempauksesta suuttunutta, jotka eivät ole faneja? Villi arvaus, mutta mielestäni ei kuitenkaan mahdoton.

Jos kaikki oikeasti allekirjoittaneet eivät ole Lordi-faneja, niin silloinhan Hesari lopettaa juttunsa sanomalla että allekirjoittaneiden joukossa on todella monta Lordi-fania.

Aika yllättävä lopputulos! Ai ei vai?

Published

5 comments

  1. Tyvk: Men skriv då på ett språk du är bättre på, esimerkiksi på finska. Ja täällä hilluminen on ihan vapaaehtoista. Miksi kiusata itseään jos se jotenkin on vastenmielistä?

Comments are closed.