15 comments

 1. Liquid smoke? Jostain tuonne meidän kaappiin on eksynyt sitä, olisko Stockmannilta.

 2. Eipä löytynyt perjantaina Jumbosta. Ei Stockalta eikä Kitymarketista. Täytyypä käydä tänään keskustan pääkallopaikassa pällistelemässä.

 3. Ja mistä löytäisi ihan tavallisia chipotleja? Olen joskus aikoinaan 90-luvun alussa ostanut sellaisia Tapiolan K-kaupasta. Kaupan nimi taitaa nykyään olla Aslak ja sieltä ei löytynyt viime kerralla kun etsin.

 4. Chipotlet ovat todellakin hyvin harvinaista herkkua täällä Euroopan laidalla. Ehkä savustettu chili ei sovi suomikauppiaan ajatusmaailmaan.

 5. Itäkeskuksessa on vanhalla puolelle pieni koju joka myy ihan uskomattomia mausteita, sieltä yleensä löytyy kaikkea kummallista maustetta joka makuun.

 6. pullotettua savua onpi saanut ainakin tästä herkkupaikasta: hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/parhiala.htm

  kokkailuintoa! :)

 7. Hakaniemen hallista! Tietenkin. Kiitos tiedosta. Sieltähän saa muutakin hyvää. Sinne siis. (nana, poistin tuplakommenttisi.)

  Stockmannilta vedin vesiperän. Ei chipotleja. Neljää erilaista tabascoa vaan ei chipotlesellaista. Nestemäistä savua ei ollut mutta kahdenlaista savusuolaa kyllä: Rauchsalz Old Hickory ja Holey sm(o)ke.

 8. Kun tulet metroasemalta sisään Itäkeskukseen siitä oikealla olevan talon seinän reinästä, kävele pidemmälle itikseen siitä hesburgerin ja vaatekaupan (onkohan se kapahl) välistä kujaa. Vasemmalla puolella ennen mutkaa.

 9. Ajattelin myös kokeilla savustaa chilejä itse kun olen lomalla. Luin joskus aikoja sitten ohjeita netistä. Pitää kai googlata jossain vaiheessa.

 10. Aikatalossa löytyy Behnford’s niminen liike. Sieltä löysin Tabasco Chipotlea, mutta sitä ei taida tulla vähän aikaan lisää :( Siellä myös sanottiin että liquid smokea ei saisi tuoda eu:n aluelle ollenkaan. Aikoinaan ostn putelin Heinon tukusta

 11. Ai niin Behnford’s. Huomasin sen tuossa joulun alla mutta en ehtinyt käymään silloin. Enkä ole muistanut sitä sen jälkeenkään. Pitääpä muistaa nyt ja käydä tutkailemassa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Listaavat näköjään sivuillaan todellakin Tabasco Chipotlen tuotteisiinsa. Hintavertailu on tehtävä, vaikka kaapissa onkin Punnitse ja säästästä (Helsingin osoite puuttuu nettisivulta, mutta se on siis Hämeenkatu 50) hankittuja pulloja vielä pari (jäi sinne hyllylle vielä jokunen, sieltä saa).

  Eikö Liquid Smokea saa tuoda EU:n alueelle? Onneksi Hakaniemen halli on kansainvälisesti sitoutumaton :)

Comments are closed.