Viikkovitonen 28 -06

saapuu raiteelle viisiTervetuloa upouuden Viikkovitosen pariin.Viikkovitonen tarjoaa noin viisi kysymystä viikon alussa, kuvitettuna pienellä kivalla vitoskuvalla. Tämän viikon vitonen käsittelee sitä kiireistä aikaa joka katkaisee arkisen työrupeaman kesällä.

  1. Mitä teet lomalla?
  2. Ehditkö lomallasi rauhoittua ja rentoutua?
  3. Kärsitkö lomastressistä?
  4. Millainen on unelmalomasi?
  5. Ahdistaako ajatus loman loppumisesta?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150x150px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net.

Päivitys: Vastasin Nice Oneen.

Published

2 comments

  1. Minulla on nyt lomalla niin kiire että ehdin vastata vain tuohon ekaan kysymykseen: Mitä teet lomalla? Vastaus: Tapaan ystäviä, syön mansikoita, opettelen golflyöntejä, luen kesken jääneitä kirjoja, ja huomisesta lähtien opetan englantia yhdelle ranskalaiselle tytölle. Kunhan tämä loma loppuu, elokuun alusta sitten opetan englantia niille oppilailleni jotka palaavat lomilta. – Siis oikeastaan teen samaa kuin aina. Makuasia onko elämäni ja eksistenssini ympäri vuoden työtä vai lomaa, mutta mukavaa se on. Ei mutta nyt alkoi tehdä mieli jäätelöä, koska muistui mieleen se viikkojen takainen jäätelöpostaus Skrubun blogissa! Viuh! (Poistuu ripeästi takavasemmalle.)

Comments are closed.