Sämsta lunchen någonsin

När pappbitar i vatten känns som ett läckrare alternativ till det som restaurangen serverar som indisk höna. Eller när man blir lyrisk av tanken på att få äta kalla illaluktande Saarioinens köttbullar i stället för dom hårda och smaklösa som finns på menyn. Ja, då kan man säga att man ätit kanske alla tiders sämsta lunch. Lägg till en ganska så sjabbig restaurang med en överbelastad och stressad personal så är det nog definitivt cräppigt.

Det finns nog inte en endaste en bensinstation som serverar så dålig mat som Restaurang Pukki på Högholmen. Tvi. Det är nog allt annat än Hyvää Suomesta.

Okej. Det var ju mitt eget fel. Jag borde att ha fattat att hålla mig borta. Men jag var hungrig.

Högholmen

Published

2 comments

  1. Urk! Borde ha varnat dig! Det som serveras i “restaurangen” är tydligen sådant som blivit över vid matningen av djuren… Har numera alltid egen mat med mig om jag råkar förirra mig till ön.

  2. Jag ganska säker på att djuren får bättre mat än det som serveras i Pukki.

Comments are closed.