Istutaan hetkeksi alas

Tässä on vielä aikaa.

Keskustan yksi kahdesta isosta mainostaa nyt teemalla ihana arki. Kai se on oikeastaan näkökulmasta kiinni. Näin neljän viikon vapaaherramaisen oleskelun jälkeen arkeen ei ehkä heti tule liitettyä adjektiivia ihana. En minä sitä etteikö arki oikeasti voisi olla ihana, jotenkin vaan nyt ei oikein tunnu siltä.

On se ihme miten tiede ei ole vieläkään onnistunut pidentämään loman puoliintumisaikaa. Se on yhä vaan tajuttoman nopea prosessi. Siinä vaiheessa kun huomaa loman alkaneen on jo ainakin neljännes kulunut. Vaikka en minä sitä etteikö loma olisi ollut tarpeeksi pitkä, jotenkin vaan se voisi kuitenkin olla pidempi.

Jaha. Tiskillä on liikettä.

Näin kalkkiviivoilla, maalikameran vangitsemana vääristyneenä ihmishahmona, on mukava huomata että tämä lomapyrähdys tuntuu vieneen enemmän aikaa kuin mitä se oikeasti vei. Kai se on merkki onnistuneesta suorituksesta. Kyse kun ei ole suorituksen määrästä vaan sen laadusta. Tyyli päihittää pituuden.

Now boarding.

Tässä on turha odottaa yläkulmaan vilkkuvaa R-merkkiä. Mitään hidastuksia ei tule. Arkistosta löytyy menneet, jonne tulevakin rekisteröityy ajan vieriessä vääjäämättä kohti…

Hyvät matkustajat. Matka höyhensaarille lähtee sängystä yksi. Kapteeninne Matti Nukku odottaa tyynyn äärellä kourat täynnä karkeata unihiekkaa. Onnea huomiseen heräämiseen. Matkaliput olkzzzzzzzzzzzz zz z

Published

2 comments

Comments are closed.